Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Festival dječjih vrtića

Sudjelovalo oko 700 mališana iz 26 vrtića s područja županije

storyeditor/2024-05-17/Festival_2.jpg
Foto: Grad Vinkovci Mališani su se natjecali u nogometu i atletici

Na nogometnom stadionu HNK Cibalije održan je Olimpijski festival dječjih vrtića na kojem je sudjelovalo gotovo 700 mališana, iz 26 vrtića s područja Vukovarsko-srijemske županije, koji su pokazali svoja sportska znanja i vještine. Natjecatelji su na više terena snage odmjerili u nogometu i u atletici pa su tako mališani bacali spužvu, koja je predstavljala kuglu, skakali su u dalj, a i pokazali su tko ima najbolje trkačke sposobnosti.

– Hvala organizatorima i svim sudionicima na ovakvom događaju, imamo mnogo djece koja dolaze iz raznih vrtića iz cijele županije. Ova manifestacija polako raste u najveću sportsku manifestaciju u Vukovarsko-srijemskoj županiji – rekla je pročelnica Upravnog odjela društvenih djelatnosti Vinkovaca Andrea Vinković.

Dodala je kako je velik broj djece, ali i njihovo pokazivanje ljubavi prema sportu svakako dokaz da ova manifestacija iz godine u godinu sve više raste te da se nadaju kako će sljedeće izdanje okupiti još više mladih talentiranih sportaša. 

storyeditor/2024-05-20/Revija_4.jpg U sklopu revije održane su i utrke 1. kola Croatia kupa Natjecatelji u jednopregu i dvopregu stigli iz cijele zemlje storyeditor/2024-05-17/Centar_1.JPG U Vinkovcima osnovan prvi takav centar u Hrvatskoj Znanja i posao u svjetlovodnim tehnologijama steklo 80 polaznika storyeditor/2024-05-12/Sajam_2.jpg Na Sajmu su bila 32 izlagača koja su do sada realizirala neki od EU projekata Na raspolaganju nam je 25 mlrd. eura i znatan dio završit će u Vinkovcima