Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
PREDSTAVLJA SE 7 PIVOVARA

TBF na Našice Craft Beer Festivalu

Foto: Grad Našice
Od 16 sati pristupne će zabavljati DJ, sve dok u 20.30 sati pozornicu ne zauzme ekipa Toni.Drama, a nakon njih dolazi TBF - The Beat Fleet

Turistička zajednica Grada Našice poziva sve ljubitelje craft piva, dobre glazbe i klope na Našice Craft Beer Festival koji će se održati 12. kolovoza 2023. na Trgu dr. Franje Tuđmana s početkom u 16 sati.

Na festivalu će se predstaviti 7 craft pivovara: STRIC - Našice, VALENS - Vinkovci, KAPTOL - Kaptol, FUNKY BREWERY - Slavonski brod, MALI DIV - Osijek, DAVID & GOLIJAT - Županja i WALKOW - Vukovar. 

Od 16 sati pristupne će zabavljati DJ, sve dok u 20.30 sati pozornicu ne zauzme ekipa Toni.Drama, a nakon njih dolazi TBF - The Beat Fleet. Ulaz je besplatan za sve. 

NAŠICE Započela izgradnja Centra industrijske zone Rekonstrukcija u Našicama U NAŠICAMA Radovi na Velikom dvorcu Pejačević privode se kraju: Pročelje već mami poglede Koordinacijski sastanak lokalnih razvojnih agencija, LAG-ova i poduzetničkih potpornih institucija NAŠICE Razmjenjuju iskustva i sklapaju partnerstva za uspješnije projekte