Izbornik
Naslovnica Gradovi Bjelovar
ZABAVA U SREDIŠTU GRADA

U Bjelovaru iduću subotu utrka FUN RUN, još se možete prijaviti za sudjelovanje

utrka Fun Run
1/3
Foto: Bjelovar
Start utrke je na korzu pokraj Gradskog muzeja Bjelovar

Organizacija najveće zabavne utrke u Bjelovaru FUN RUN počinje u subotu, 10. lipnja u 19 sati pokraj Gradskog muzeja Bjelovar. Podsjetimo, utrka je to na pet i deset kilometara te štafetna utrka 4x2,5 km u središtu grada. Organizator je Atletski klub Bjelovar, uz potporu suorganizatora Grada Bjelovara.

Natjecatelje očekuje bogat startni paket: majica, medalja na kraju utrke, ruksak s vezicama, bočica vode, energetski i proteinske napitak, magnezij, startni broj, keksi, obrok nakon utrke, itd. Utrku će podržati i bjelovarska Glazbena škola koja će na nekoliko punktova prigodnim notama i zvucima bubnjeva bodriti trkače. Nakon utrke predviđena je dobra zabava u središnjem gradskom parku uz DJ-a Vedrana Cara.

Jučer je na sastanku koji je održan u Gradskoj upravi na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Igorom Brajdićem definirana i ruta utrke. Start utrke je na korzu pokraj Gradskog muzeja Bjelovar, a prolazit će se ulicama:

1. Križanje ulice Juraja Haulika – Ivana Gundulića (Školska knjiga)

2. Križanje ulice Juraja Haulika – Ante Trumbića (HAK- Foto man)

3. Križanje ulice Juraja Haulika – A. Šenoe (Admiral casino)

4. Križanje ulica A. Šenoe – Ljudevita Gaja (Vinko Grill)

5. Križanje ulica A. Šenoe - Vladimira Nazora

5. Križanje ulica A. B. Šimića – Trg E. Kvaternika – P. Zrinskog (Gradska uprava)

7. Križanje ulica I. Mažuranića - I. Viteza Trnskog (Kino – i 7.B kod slastičarnice Zagorje)

8. Križanje ulica I. Mažuranića - I. Lebovića (Top sport ), i 8.B A. K. Miošića (Prima) u smjeru Zagreba

9. Križanje Franjevačke ulice- A.Mihanovića( bolnički parking i Forum)

10. Križanje Franjevačke ulice - F. Livadića (Komunalac)

11. Kružni tok kod Špara - 3 smjera

A) P. Biškupa Vene (Elektra)

B) A. Hebranga (Špar)

C) B. Bušića (Hrv.lutrija) i Gradsko groblje

Svi oni koji žele, još uvijek se mogu prijaviti za sudjelovanje u utrci putem poveznice: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1977

TRADICIJA bibliobusa u gradu Bjelovara, ali i na području velikog dijela Bjelovarsko-bilogorske županije, duga je 51 godinu, a bjelovarska knjižnica nastavit će je i s novim vozilom Novo vozilo bjelovarske knjižnice Dvije tisuće knjiga za bibliobus koji će pokrivati većinu županije ROKOVI su kratki, ali gradonačelnik Hrebak ističe da nema razloga za brigu Tvrtka Hidroregulacija počela radove na jednoj od najstarijih zgrada u Bjelovaru Konstrukcijska obnova Dječjeg odjela knjižnice košta 860.000 eura Harter ured KANADA - ATLANTA - BJELOVAR Mladi Bjelovarčani znanje prodaju preko oceana