Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula 1956 pregleda
Investicija vrijedna 6 milijuna eura

U supermarketu zaposlili 45 osoba: 'U sezoni planiramo još, javite se'

Plodine u Puli
Foto: Grad Pula
Površina prodajnog centra je 2.500 metara kvadratnih, a parkiralište ima 160 mjesta. Radi se o investiciji vrijednoj šest milijuna eura, a u sezoni će, prema riječima članice Uprave Đozi Heberling, u toj trgovini posao naći još 30-ak djelatnika

U Puli je otvoren supermarket Plodine, a radi se o drugom supermarketu ovog trgovačkog lanca u Puli. Službeno su ga otvorile Elena Puh Belci zamjenica gradonačelnika Pule i Đozi Heberling članica Uprave Plodina d.d..

Izgradnja rotora u Puli Posebna regulacija prometa Grade novi rotor s javnom rasvjetom, završetak radova do kraja veljače

- Zahvaljujem se Upravi Plodina što je još jedan značajni investicijski objekt izgrađen u bližoj okolici centra Pule i vjerujem da će se ostvariti dobra suradnja s našim sugrađanima i gospodarstvom. Veseli me što su otvorena nova radna mjesta i Grad Pula uvijek pruža potporu investicijama koje tome doprinose. Želim da ovaj projekt, kao i svi prethodni u gradu, donesu jednu višu kvalitetu našim kupcima - kazala je Elena Puh Belci.

Autobusi u Puli sredstvima ITU mehanizma Uskoro 20 novih ekoloških autobusa i punionica plina

Članica Uprave Plodina d.d. Đozi Heberling zahvalila se svima koji su svojim prisustvom uveličali otvorenju ovog 81 supermarketa Plodine. Veliku zahvalu uputila je gradonačelniku Pule Borisu Miletiću i svim službama u Gradu na potpori u realizaciji projekta.

- Investicija je vrijedna 6 milijuna eura, zaposleno je 45 djelatnika, a u sezoni planiramo zaposliti još 30-tak djelatnika - navela je Heberling te pozvala građane da im se obrate ako žele sezonski posao.

Površina prodajnog centra iznosi 2.500 metara kvadratnih, a parkiralište ima 160 parkirališnih mjesta. Osim supermarketa u objektu se nalazi i caffe bar. Krajem godine planiraju otvoriti i treći supermarket u novom trgovačkom centru Max Stoja, priopćili su iz gradske uprave.

Mašakare Pula vladat će sve do 13. veljače Pulske maškare na Forumu preuzele ključ grada