Izbornik
Naslovnica Gradovi Poreč
dobrovoljni prilozi

U subotu se trči humanitarna Adventska utrka u Poreču

Adventska utrka u Poreču
1/4
Foto: Grad Poreč
Za sve natjecatelje je osigurana okrjepa i uživanje u sadržajima Adventa

Atletski Klub Maximvs u suradnji s Adventom Poreč i ove godine organizira Adventsku utrku Poreč u subotu, 21. prosinca sa startom u 11 sati na porečkom Adventu. Dječja utrka starta sat vremena ranije – u 10 sati, a male trkače dočekat će i Djed Mraz sa slasticama.

POSEBNO PRIZNANJE Adventu Poreč posebno priznanje „Zlatna koza – Capra d'oro“ TZ Istarske županije

Utrka je humanitarnog karaktera, te će startnina od 50 kuna, odnosno, dobrovoljni prilog uplaćen na račun AK Maximvs biti usmjeren Centru za inkluziju i podršku u zajednici – Poreč. Osim činjenja dobrog dijela, sudionici će moći uživati u trasi uz more, a na osnovu izvršenih predprijava do 18. prosinca 2019. godine do 15,00 sati, odrasli natjecatelji dobivaju prigodnu sportsku majicu, a djeca slatki poklon paket. Od 10 do 12 sati za promet će privremeno biti zatvorena prometnica od rampi za ulazak u starogradsku jezgru na porečkoj rivi. Nakon prolaska svih trkača, promet će se odvijati po rasporedu.

Po završetku utrka i nakon proglašenja pobjednika Grad Poreč osigurao je prigodnu nagradu zasebno za žensku i mušku kategoriju, za sve natjecatelje je osigurana okrjepa i uživanje u sadržajima Adventa – gostovanju mađioničara te koncertu Acoustic Lounge Trio.