Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Počele prijave

Učite o programiranju i web dizajnu na besplatnim radionicama

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
– Osim toga, cilj je da, bez obzira na formalno obrazovanje, lakše pronađu posao u ovoj brzorastućoj industriji

Pripremaju se tri ciklusa besplatnih radionica programiranja početkom studenog i prosinca u organizaciji Goričkoga kluba mladih. Na njima će svi zainteresirani imati priliku steći osnovna znanja iz programiranja, web dizajna i razvoja aplikacija s ciljem povećanja konkurentnosti polaznika na tržištu rada.

– S obzirom na veliku potražnju radnika u tim područjima, u tri ciklusa tijekom četiri subote želimo osigurati da se svi zainteresirani mogu samostalno nastaviti educirati u ovome području. Osim toga, cilj je da, bez obzira na formalno obrazovanje, lakše pronađu posao u ovoj brzorastućoj industriji – rekli su iz Goričkog kluba mladih.

Otvoreno javno savjetovanje Najveća investicija iduće godine bit će prometnica S2 u Poduzetničkoj zoni

Prvi ciklus radionica obuhvaća uvod u programiranje, a započet će u subotu u prostorijama Kluba. Prijave za prvi ciklus primaju se do 1. studenoga. Drugi ciklus radionica započinje 1. prosinca, a u njemu će se polaznici pobliže upoznavati s web dizajnom.

Prijave za drugi ciklus započinju 19. studenoga. Istoga dana započinje i treći ciklus radionica u kojem će se polaznici baviti mobilnim i web aplikacijama. Također, iz Kluba poručuju da je uvjet za sudjelovanje u radionicama posjedovanje vlastitog laptopa.

Javna tribina Javna tribina Sjedište trećeg tima palijativne skrbi bit će od studenoga u Velikoj Gorici