Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveti Ivan Zelina
Osigurao Grad

Umirovljenicima s manjim mirovinama božićnica u iznosu od 100 kn

advent
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Božićnica se može podići uz predočenje osobne iskaznice/odreska od mirovine u Gradskoj vijećnici, u vremenu od 9 - 15 sati i to 18., 19., 20. i 21. prosinca

Umirovljenicima, čija mirovina ne prelazi 3.000 kuna mjesečno, Grad Sveti Ivan Zelina osigurao je božićni dar u iznosu od 100 kuna koji mogu podići, uz predočenje osobne iskaznice/odreska od mirovine u Gradskoj vijećnici, u vremenu od 9 - 15 sati i to 18., 19., 20. i 21. prosinca, priopćili su iz Grada.

Ako nekome ne odgovaraju navedeni termini, božićnice se može podići do 29. prosinca na blagajni Grada Svetog Ivana Zeline, I. kat, soba 37.

Umirovljenici, koji su bolesni, nemoćni ili nekim drugim opravdanim razlogom spriječeni osobno podići božićni dar, molimo da nam se jave jer će Grad za njih osigurati dostavu božićnice.

Unaprijed vas molimo za strpljenje kod takvih slučajeva, jer možda sve te zahtjeve nećemo moći riješiti odmah u vrijeme blagdana, odnosno u gore navedenom terminu. Za sve informacije javiti se možete na broj telefona 2019-218.