Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ivanec

Uređuje se pješačka zona, uredit će se i 10-ak novih parkirnih mjesta

1/2
Foto: Grad Ivanec
Radovi se izvode u sklopu projekta modernizacije nerazvrstanih cesta iz programa 2019. godine vrijednog ukupno 3,3 milijuna kuna, a čije je izvođenje Grad Ivanec dodijelio PZC-u Varaždin

Počeli su zemljani radovi i navoz šljunka na dionici pokraj garaža preko puta Osnovne škole Ivanec, koja će se asfaltirati i urediti kao pješačka veza Ulice ak. Ladislava Šabana i Nazorove ulice.

Ivanec O proizvodnji vojnog programa Itas pregovara i s Njemačkom

Budući da je ovaj pravac vrlo frekventan – uvelike ga koriste stanari i građani iz okolnih ulica kojima je to poprečni put do posla, učenici njime idu u školu, a roditelji s mališanima do vrtića - Grad Ivanec ovu je dionicu odlučio adekvatnije urediti.

U konačnici će se asfaltirati prilazna cesta do garaža i prostor između garaža te izvesti asfaltirana pješačka staza do parkirališta stambenih zgrada u Nazorovoj.

Kod ulaza iz Nazorove ulice, na ovom potezu će se urediti još desetak novih parkirnih mjesta te cijela ova dionica urediti kao kvalitetna pješačka veza.

Radovi se izvode u sklopu projekta modernizacije nerazvrstanih cesta iz programa 2019. godine vrijednog ukupno 3,3 milijuna kuna, a čije je izvođenje Grad Ivanec dodijelio PZC-u Varaždin.

Uspjeh Ivanečki fotograf Domagoj Sever otvorio izložbu Sights of Croatia u Kuala Lumpuru Rijeka Na dva trga uvedena zabrana parkiranja, postali pješačka zona