Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Dom u Dapcima

Uz pomoć Grada Usamljeni jahači napravili nadstrešnicu

Foto: Čazma
- Terasa će biti i zatvorena folijom pa će nam služiti i za hladnijih dana kao i otkrivena ljeti. Zahvaljujemo Gradu i gradonačelniku Piraku na ovoj i svekolikoj drugoj potpori u radu naše udruge – kaže Goran Bradić, predsjednik kluba

Članovi Moto kluba “Usamljeni jahači” iz Dabaca, uz pomoć Grada Čazme završili su radove na izgradnji nadstrešnice uz dom u 
Dapcima, u kojemu imaju i unutarnju prostoriju za okupljanje.

– Kada je Grad Čazma obnavljao krovište cijeloga Doma iskoristili smo priliku za gradnju i prekrivanje naše nadstrešnice uz Dom, u dužini 14 metara i 4,5 m u širinu, odnosno 80-ak kvadrata. S potporom Grada Čazme u materijalu uložili smo svoj rad i time dobili još jedan lijepi prostor za okupljanje i druženje. Terasa će biti i zatvorena folijom pa će nam služiti i za hladnijih dana kao i otkrivena ljeti. Zahvaljujemo Gradu i gradonačelniku Piraku na ovoj i svekolikoj drugoj potpori u radu naše udruge – kaže Goran Bradić, predsjednik kluba.

Inače, ovo nije jedini radni uspjeh Usamljenih jahača.

– Izradili smo u blizini i pečenjaru, a naročito smo ove godine puno radili na završnom uređenju unutrašnjosti prostorije u Domu. Kad smo počeli radove, javili su se i donatori kojima također zahvaljujemo. U sve te radove puno smo uložili novca kluba, ali i osobno iz naših džepova, i nije nam žao, jer sada se ovime možemo ponositi – dodao je Bradić.

Udruga “Usamljeni jahači” broji desetak članova i ove je godine i u znaku deset godina postojanja te je dobitnik javnog priznanja Grada Čazme.

– Ovo je lijep primjer aktivnosti jedne udruge i zato im iz Grada dajemo potporu. Osim u ovom slučaju izgradnje nadstrešnice ustupili smo im i korištenje prostorije unutar Doma, koji je u vlasništvu Grada –  pohvalio je Usamljene jahače gradonačelnik Dinko Pirak.