Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Zbog potreba na tržištu rada

Veleučilište Baltazar uvelo novi kombinirani tečaj njemačkog jezika

Foto: Veleučilište Baltazar
Prednosti su rad u malim grupama, što omogućava bolju interakciju, individualan pristup i kvalitetan nastavni materijal, tempo rada prilagođen polaznicima te brz napredak u ugodnoj atmosferi

Na Veleučilištu Baltazar Zaprešić u tijeku su upisi na kombinirani tečaj njemačkoga jezika. Tečaj je dostupan svima, a razlog zašto baš njemački jezik leži u činjenici da je postao vrlo zastupljen u gospodarskom i društvenom životu Republike Hrvatske.

Naime, više od 60 posto turista dolazi s njemačkog govornog područja, preko šesto austrijskih i njemačkih poduzeća djeluje u RH, a više od 300 tisuća hrvatskih državljana živi i radi na njemačkom govornom području i time gradi poveznicu.

Veleučilište Baltazar Baltazar Veleučilište uvelo novi diplomski studij “Upravljanje inovacijama”

U vrijeme kada se znanje engleskog jezika gotovo podrazumijeva znanje njemačkog jezika zasigurno otvara nove mogućnosti, posebice na tržištu rada. Stoga Baltazar nudi dinamičan i zanimljiv tečaj za osobe koje zbog velikog broja obveza ne mogu pohađati standardni tečaj koji se odvija dva ili više puta tjedno.

Ovaj tečaj odvija se tijekom 12 tjedana, jednom tjedno po tri školska sata, uz dodatna dva sata online (podrazumijeva izradu i slanje zadaća elektroničkom poštom koje predavač svakom polazniku vraća ispravljene i komentira). Polaznici ovog dinamičnog tečaja savladavaju isti program kao polaznici standardnog klasičnog tečaja, pohađajući nastavu samo jedanput u tjednu.

LAG Sava Lokalna Akcijska Grupa SAVA Pomažu ljudima u pronalasku posla

Nastavni program prati zadane standarde Vijeća Europe, a po završetku se dobiva svjedodžba o položenom ispitu ili potvrda o odslušanom tečaju, ako se ispit ne položi. Prednosti su rad u malim grupama, što omogućava bolju interakciju, individualan pristup i kvalitetan nastavni materijal, tempo rada prilagođen polaznicima te brz napredak u ugodnoj atmosferi.

Program se izvodi u prostorijama Veleučilišta u Zaprešiću, a detaljne informacije dostupne su na službenim mrežnim stranicama Baltazara.

Zaprešić stipendije Dobivat će 500 i 1000 kuna mjesečno Zamjenik gradonačelnika uručio 48 stipendija učenicima i studentima