Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Baltazar

Veleučilište uvelo novi diplomski studij “Upravljanje inovacijama”

Veleučilište Baltazar
Foto: Veleučilište Baltazar
Program studija temelji se na kurikulumu Innovation Management Veleučilišta Campus 02

Vodeći se mišljenjem kako kvalitetni specijalisti upravljanja inovacijama na vodećim položajima ne bi trebali samo pojedine ideje pretvarati u uspješnice na tržištu, nego omogućiti preobrazbu poduzeća u inovativna poduzeća i tako im omogućiti da budu dugoročno uspješna na tržištu, Veleučilište Baltazar Zaprešić uvelo je među svoje studijske programe novi diplomski studij “Upravljanje inovacijama”.

Zaprešić stipendije Dobivat će 500 i 1000 kuna mjesečno Zamjenik gradonačelnika uručio 48 stipendija učenicima i studentima

Koncept studija odnosi se na primjenu inovacija u svim segmentima poslovnih procesa koja, u smislu implementacije inovativne tehnologije ili novih inovativnih rješenja, čini te poslovne procese jeftinijima i efikasnijima, čime se izravno utječe na smanjenje ukupnih troškova u cjelokupnom poslovanju. Program studija temelji se na kurikulumu Innovation Management Veleučilišta Campus 02, akreditiranom u Austriji, a koji se potvrdio u višegodišnjoj praksi.

Riječ je o jedinstvenom programu s obzirom na veliki udio praktičnog rada studenata na rješavanju konkretnih problema u praksi i podrazumijeva ekstenzivnu suradnju s inovativnim gospodarskim subjektima. Osim navedenog, taj je program jedinstven po širokom pristupu inovacijama te uključuje kako industrijske, tako i poslovne i društvene inovacije te zaštitu autorskih djela.

Zaprešić otpad Odgovorno gospodarenje otpadom Zaprešić dobiva 7 novih podzemnih spremnika za odlaganje otpada

Program omogućava studentima da steknu znanja i razviju sposobnosti nošenja s poduzetničkim šansama i rizicima, prepoznavanja i oblikovanja poslovnih čimbenika, poticanja inovacijskog duha te pokretanja i upravljanja promjenama s ciljem iskorištavanja inovacijskih i poslovnih šansi. Namijenjen je zaposlenicima različitih struka koji rade u velikim industrijskim poduzećima te malim i srednjim poduzećima u području proizvodnje ili pružanja usluga.      

Dubravica Energetska obnova Do ljeta 2019. zgrada Općine bit će kompletno adaptirana