Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Grad ih podržao i financijski

Velika Gorica domaćin Adapted judo turnira

Velika Gorica domaćin prvog Adapted judo turnira
Foto: VELIKA GORICA

Gradonačelnik Krešimir Ačkar otvorio je prvi međunarodni Adapted judo turnir "Get together tour", koji organiziraju Europska judo unija, JK OSI "Fuji" i Hrvatski judo savez. Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, a čine ga četiri natjecanja koja se održavaju u različitim zemljama.

– Velika Gorica ponosna je što je domaćin ovog izvanrednog događaja, koji nije samo prilika za sportsko nadmetanje već i za izgradnju prijateljstava, razumijevanja i solidarnosti među sportašima iz različitih zemalja.

Džudo je sport koji promiče disciplinu, poštovanje i ravnopravnost – istaknuo je gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji je organizatorima uručio i ugovor o sufinanciranju natjecanja, u vrijednosti od 18.000 eura. Natjecanje je održano proteklog vikenda, a okupilo je 150 džudaša iz 12 zemalja. 

Velikogorički vatrogasci na jedan dan otvorili vrata postaje Gasili požare, letjeli u kanaderu, družili se sa Spidermanom storyeditor/2024-05-20/ackar-plenkovic.jpg Prvi dan Sabora Ačkar i Plenković najavili bolnicu u Velikoj Gorici Zainteresirani gradjani na Zrakoplovnom danu AirVG mogli su vidjeti zrakoplove Rafaleie tijekom letackom programa Manifestaciju su organizirali Velika Gorica i Međunarodna zračna luka Zagreb Velikogorički aeromiting okupio brojne zaljubljenike u zrakoplovstvo