Izbornik
Naslovnica Gradovi
Prijem za darivatelje krvi

Vi ste ljudi koji ste spremni pružiti humanost i solidarnost

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je svečani prijem za darivatelje s jubilarnim brojem davanja krvi
Foto: Grad Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je svečani prijem za darivatelje s jubilarnim brojem davanja krvi. Na prijemu gradonačelnika Mišela Jakšića uručeno je 113 priznanja darivateljima.

– Ovdje je uvijek posebna emocija i energija, jedno posebno srce u gradu sa srcem, kako ga volimo nazivati. Svijet se mijenja velikom brzinom i zato nam je važno da imamo takve ljude kao što ste vi, ljude koji su spremni pružiti tu solidarnost, humanost i na tome vam iz sveg srca zahvaljujem – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Zahvalnice za 125 darivanja krvi dobili su Mladen Sremec, Mijo Krolo, Martin Strmecki i Ranko Šegerc. Zahvalnice i zlatni znak priznanja HCK-a za 100 darivanja dobilo je ukupno 12 dobrovoljnih darivatelja krvi.

Naša razvojna agencija VIA dobila je zadatak da i dalje radi na školskim objektima kako bi ih pokušali učiniti što manje ovisnima o velikim režijskim troškovima, rekao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić Projekt Sunčana strana grada Solarima na krovu osnovne škole na struji će se uštjeti do 95 posto U DVIJE godine upisan je najveći broj djece, organizirane su 32 vrtićke skupine više, zaposleno 80 odgojiteljica na neodređeno vrijeme, a izdvajanja za vrtiće povećana su s 5,5 na 8,7 milijuna eura U zadnje dvije godine u Osijeku upisan najveći broj djece Novi vrtići donijet će više od 400 novih upisnih mjesta U holu Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina održan je svečani prijam studenata Umne i fizičke snage usmjerili u odgoj i obrazovanje Prijam studenata 1. godine ranog odgoja i obrazovanja