Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Od 11. do 13. listopada održava se Ban Fun Fest i 24. Gospodarski sajam

Vikend prepun igre, plesa, glazbe i nezaboravnih doživljaja za sve uzraste u Zaprešiću

storyeditor/2024-10-07/ZapresicB__4_.jpg
Foto: Zaprešić Ove godine, zbog obnove Novih dvora, program će se odvijati na Trgu Ivana Pavla II. Ulaz na sve radionice i koncerte je besplatan

Od 11. do 13. listopada u Zaprešiću će se održati Ban Fun Fest. Ove godine, zbog obnove Novih dvora, program će se odvijati na Trgu Ivana Pavla II., a organizatori najavljuju vikend prepun igre, plesa, glazbe i nezaboravnih doživljaja za sve uzraste.

– Od petka do nedjelje uživajte u bogatom programu s glazbenim koncertima koji će obilježiti svaki dan festivala. U petak se zagrijte na plesnom partyju uz legendarne Mineu, Ivanu Banfić i Ellu, dok subota donosi nastup dive hrvatske glazbene scene Doris Dragović, s kojom ćemo proslaviti 29. rođendan Zaprešića. U nedjelju nastavljamo u istom rođendanskom tonu s našim poznatim mažoretkinjama Jelačićkama, koje su, zajedno s prijateljima, pripremile pravi show! Osim glazbenog programa, tu je i pregršt drugog sadržaja za najmlađe i sve posjetitelje željne avanture – očekuju vas interaktivne radionice, vožnja kočijom, vođene ture, potraga za banskim blagom i još puno više – kažu u Turističkoj zajednici.

Ulaz na sve radionice i koncerte je besplatan. U petak u 20 sati koncert će održati I. Bee, Minee i Elle, a u subotu, također u 20 sati, nastupa Doris Dragović. U nedjelju u 17 sati na rasporedu je koncert "Ritam Zaprešića: Jelačićke i prijatelji". Dodajmo da će se i ove godine, uz podršku Grada Zaprešića i susjednih općina, u povodu Dana grada organizirati 24. izdanje tradicionalnog prodajnog Sajma gospodarstva, u novom osvježenom formatu pod radnim nazivom "Izazovi brendiranja u obrtništvu". Održat će se u sportskoj dvorani i predvorju Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću te na vanjskom otvorenom prostoru od 11. do 13. listopada. Sajam se organizira uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i Grada Zaprešića, suorganizatorstvo Zagrebačke županije i Obrtničke komore Zagreb te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore i općina. 

storyeditor/2024-10-07/153brg12.jpg Osnovana kao 10. brigada Teritorijalne obrane Obilježena 33. obljetnica osnutka 153. brigade HV-a storyeditor/2024-10-05/PXL_211223_107774106.jpg Osigurali božićnice za socijalno najugroženije skupine Podigli cenzus za isplatu, zahtjevi do 28. listopada storyeditor/2024-10-04/doku_2.jpg Ove godine zemlja partner festivala je Norveška 19. DOKUart otvorio "Songs of Earth", norveški kandidat za Oscara