Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
U središnjem gradskom parku

Volonteri u parku u sklopu projekta ‘Živjeti zdravo’

Foto: Koprivnica
U središnjem gradskom parku pokazali su kako se za kišnog vremena može vježbati, razgibavati, istezati i plesati s kišobranima u rukama na otvorenome

I u Koprivnici se “živi zdravo” u sklopu projekta koji provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a financira se europskim novcem.

Tako su proteklog tjedna učenici Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski” iz Koprivnice pod vodstvom učiteljice Đurđice Pošte održali aktivnost “Volonteri u parku” u sklopu projekta “Živjeti zdravo”.

U središnjem gradskom parku pokazali su kako se za kišnog vremena može vježbati, razgibavati, istezati i plesati s kišobranima u rukama na otvorenome.

”Aktivnost ‘Volonteri u parku’ organizirana je u sklopu projekta ‘Živjeti zdravo’ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koji se provodi na području cijele Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda”, naglašavaju u gradskoj upravi.

KOPRIVNICA Uskrsnice će dobiti 1800 umirovljenika i bit će veće 13% Proljetno uređenje Na obnovljenom Zrinskom trgu posađeno novo drveće KOPRIVNICA Nova zgrada knjižnice na prostoru gradske tržnice