Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Međunarodni projekt

Vremenska kapsula u doba koronavirusa

Foto: Grad Pula
Svakoga tjedna snimit će se kratki video na zadane teme, a na kraju će se svaki taj kratki video (15 sekundi) uobličiti u jedan duži, pravu video vremensku kapsulu, koja će budućim generacijama prikazati kako su današnji tinejdžeri proživljavali trenutačno stanje svjetske pandemije

Na poziv britanske kazališne družine mladih “Company Three” članovi Dramskog studija Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula koje vodi Aleksandar Bančić aktivno su se priključili međunarodnom projektu naziva „Vremenska kapsula u doba koronavirusa“, prenijeli su iz gradske uprave.

Za veću sigurnost u prometu Grad uložio 5,3 milijuna kuna Pušten u promet novi rotor na raskrižju Rizzijeve i Voltićeve ulice

“The Coronavirus Time Capsule” projekt je koji će omogućiti tinejdžerima iz cijeloga svijeta da se izraze o trenutačnoj situaciji. Svakoga tjedna snimit će se kratki video na zadane teme, a na kraju će se svaki taj kratki video (15 sekundi) uobličiti u jedan duži, pravu video vremensku kapsulu, koja će budućim generacijama prikazati kako su današnji tinejdžeri proživljavali trenutačno stanje svjetske pandemije.

„Ovo je prilika da s našim dramcima ostanemo u kontaktu, da im omogućimo kreativan ispušni ventil i zajednički stvorimo djelo koje će izraziti što to znači biti tinejdžer tijekom pandemije. Podijelit ćemo vremensku kapsulu online na našem Youtube kanalu, Instagram i Facebook profilima Istarskog narodnog kazališta i Dramskoga studija te na internet stranicama naših suradnika Company Three“, poručuju iz gradskog kazališta.

Pula Nema druženja, ali razgovor preko prozora može

Više o projektu www.companythree.co.uk.