Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Pomoć grada

Za 2395 đaka osnovnih škola gotovo 1,2 milijuna kn

Foto: Grad Vinkovci
pravo na sufinanciranje ostvaruje svaki učenik osnovne škole na području Grada koji će u školskoj godini 2020./2021. upisati II. – VIII. razred i s jednim roditeljem/skrbnikom ima prebivalište u gradu Vinkovcima

Prema najavama iz gradske uprave Vinkovci će i ove godine dodjelom vaučera u iznosu od 500 kuna sufinancirati troškove kupnje radnih bilježnica i ostalog radnog materijala učenicima osnovnih škola s područja grada Vinkovaca.

Baby boom u Vinkovcima U tri dana vikenda rođeno 14 beba

Kako se navodi, pravo na sufinanciranje ostvaruje svaki učenik osnovne škole na području Grada koji će u školskoj godini 2020./2021. upisati II. – VIII. razred i s jednim roditeljem/skrbnikom ima prebivalište u gradu Vinkovcima.

Dio je to plana i programa usmjerenog prema mladim obiteljima s djecom koje su prioritet Gradske uprave. Na popisu se nalazi 2395 osnovnoškolaca kojima će do kraja školske godine biti podijeljeni vaučeri vrijedni gotovo 1,2 milijuna kuna.     

Planovi za popularnu manifestaciju u punom jeku Nikad bogatiji program Vinkovačkih jeseni zadovoljit će ukuse svih posjetitelja