Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Perivoj dvorca Erdödy bio je središte kulturnog i zabavnog života

Zabava na otvorenom i bogat program obilježili Ljeto u Jaski

storyeditor/2024-07-05/JaskaB__2_.jpg
Foto: Jastrebarsko Naglasak je i ove godine bio na koncertima pa su posjetitelje zabavljali, među ostalim, Nina Badrić, Swingersi, Edo Maajka i Psihomodo Pop

Perivoj dvorca Erdödy bio je središte kulturnog i zabavnog života u Jastrebarskom, a na sjajnoj manifestaciji Ljeto u Jaski uživale su sve generacije Jaskanaca, od najmlađih do najstarijih. Naglasak je i ove godine bio na koncertima pa su posjetitelje zabavljali brojni izvođači, od The Croatian Pink Floyd Showa, B"s FUNstallation, Nine Badrić, Swingersa do Ede Maajke i Psihomodo Popa.

Jaskance je posebno obradovao nastup Revijskog orkestra Jaska, koji je iskoristio i ovu priliku da svoju vjernu publiku pozove na koncert koji će u studenom održati u Lisinskom.

– Uživalo se i u bogatoj gastroponudi Caffe bara Urban, a poseban program bio je organiziran za najmlađe posjetitelje, koji su uživali u predstavama, nastupima i radionicama, kao i neizostavnim napuhancima. Održan je i veliki kviz na otvorenom koji su posjetili popularni kvizaši, a zajedno se navijalo i za vatrene. Predstavila su se i kulturno-umjetnička društva i puhački orkestri, PO DVD Gornji Desinec, PO Stankovo, PO DVD Domagović, Svetojanske mažoretkinje, Glazbena i folklorna sekcija Udruge umirovljenika Jastrebarsko, Kud Okićka Trešnja, Udruga pjevača izvornih pjesama Sveta Jana, KUD Sveta Jana te KUD LIPA Slavetić, kao i Baletni studio Jastrebarsko – nabrajaju organizatori.

Događanje je organizirao Centar za kulturu Jastrebarsko uz Caffe bar Urban te uz podršku Grada Jastrebarskog i jaskanske Turističke zajednice, Jamnice, Voda Jastrebarskog i Ireks Arome. Među događanjima posvećenim glavnom turističkom proizvodu, vinu, kao što su Dani vina i Festival pjenušaca i jagoda, treba istaknuti i događanja koja promoviraju sport i kulturu. Upravo lipanj i srpanj obiluju takvim događanjima, kažu u Gradu.

storyeditor/2024-07-04/Metodologija_1.jpg Detektirat će se sve potrebe u sustavu socijalne skrbi Po metodologiji OBŽ-a proširuju se socijalne usluge u svim županijama storyeditor/2024-07-05/smz_b_slager_karate.jpeg Na državnom prvenstvu osvojili tri naslova prvaka Prijem za uspješne članice i članove Karate kluba Tigar storyeditor/2024-07-06/Javna_priznanja_1.jpg Osnovnoškolci nagrađeni za sudjelovanje na državnim natjecanjima Sveta Nedelja dodijelila priznanja najboljim učenicima i mentorima