Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
OŠ Ivana gundulića

Započeli radovi na još jednom školskom igralištu, pogledajte kako će izgledati

Radovi na igralištu OŠ Ivana Gundulića u Dubrovniku
1/7
Foto: Grad Dubrovnik
Izgradnjom pomoćne građevine osigurat će se dodatni sadržaj otvorenim prostorima igrališta

Radovi obuhvaćaju sanaciju igrališta za košarku i mali nogomet postavljanjem novog asfaltnog sloja i uređenjem i proširenjem tribina. Predmet sanacije su i postojeći potporni i ogradni zidovi te zaštitna ograda igrališta.

Investicijom će se ujedno riješiti i problem oborinske odvodnje tog dijela obuhvata.

Mato Franković za upravljanje dokumentima 5,3 milijuna kuna vrijedan informacijski sustav dolazi u Dubrovnik

Izgradnjom pomoćne građevine osigurat će se dodatni sadržaj otvorenim prostorima igrališta. Uz treće, najmanje, igralište, koje će imati multifunkcionalnu ulogu, izgradit će se pomoćna građevina opremljena sanitarnim čvorom i spremištem za potrebe održavanja različitih manifestacija.

Bit će dijelom ukopana u postojeći teren, prizemne katnosti, natkrivena ravnim ozelenjenim krovom. Pročelje će biti od kamena, a uz postojeći potporni zid smjestit će se nenatkrivena terasa, poručuju iz Grada Dubrovnika.

Zamijenit će se i ograda na granici parcele prema javnoj površini, urediti pješački pristupi  uz postavljanje rukohvata te popločati prolazi i terase. Planirano je i krajobrazno uređenje čitavog prostora i postavljanje novih rasvjetnih tijela.

Vedran Miović Inovacija mladog dubrovčanina Mobitelom se rezervira mjesto u restoranu, naručuje hrana i plaća

Osim za učenike osnovne škole, koji će dobiti bolje uvjete za izvannastavne aktivnosti, ovo ulaganje značajno je i za građane s područja Gruža jer će dobiti novo mjesto za rekreaciju, okupljanja i održavanje raznih događanja.

Ugovorni rok za završetak radova je 60 dana od dana uvođenja izvođača u posao.