Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
bogat program

Započinje 3. Rockabilly festival u Vinkovcima

Foto: Branimir Bradarić
Najavljen je sajam malih kreativnih obrta, Retro Yard Sale (“buvljak” starina), igraonice za djecu, plesne radionice za djecu i odrasle, pin-up foto natječaj, izložba starodobnih i custom vozila, a u večernjem glazbenom programu nastupit će tri rockabilly sastava

U petak i subotu u Vinkovcima se održava treći po redu Hang Loose Rockabilly festival čiji su organizatori pripremili bogat festival.

-Treća godina, treća sreća, idemo vidjeti kako će ove godine sve izgledati. Inače, svi govore da se prvi pamti, no mislim da će se baš ovaj festival zapamtiti pošto se ove godine preselio na drugu lokaciju. To je odlično, veće je, u prirodi smo, pustite mozak na pašu i uživajte, rekla je glavni organizator festivala Ana Vukoja.

Bogat program U Vinkovcima započeli VII. Rimski dani

Prvoga dana festivala, u petak u Rockabilly baru Hang Loose u Vinkovcima, organizatori priređuju warm-up party s jednim rockabilly bandom za zagrijavanje, a u subotu festivalska događanja sele na lokaciju Tenin salaš, u Vinkovcima, gdje zbivanja počinju već od 17 sati.

Najavljen je sajam malih kreativnih obrta, Retro Yard Sale (“buvljak” starina), igraonice za djecu, plesne radionice za djecu i odrasle, pin-up foto natječaj, izložba starodobnih i custom vozila, a u večernjem glazbenom programu nastupit će tri rockabilly sastava.

Natjecanje u violini “Franjo Krežma” Vinkovci okupili više od 60 violinista iz 30 škola

-U petak u kafiću nastupa neo-rockabilly band King Cat Rhythm iz Mađarske, kao warm up party za subotu, a u subotu na Teninom salašu nastupaju tri benda: Johnny and his Rockin’ Tunes iz Zagreba, Greasy Flat 4 iz Vinkovaca, te Pete & the Shine Brights iz Italije. Zabava je zagarantirana, rekla je Vukoja.