Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Potpisan ugovor između grada Slatine i izvođača radova

Započinje rekonstrukcija sportskog centra Sladojevci

Foto: Slatina
Ugovor je vrijedan 863.600 kuna (od čega je 730.000 kuna dobiveno iz Programa ruralnog razvoja), a rok za završetak radova je devet mjeseci

Potpisan je ugovor za radove i stručni nadzor na rekonstrukciji sportsko-rekreacijskog centra Sladojevci. Gradonačelnik Denis Ostrošić i Saša Hovat, direktor tvrtke Uzor Color iz Virovitice,  u ime izvođača radova, potpisali su ugovor vrijedan 863.600 kuna. Stručni nadzor zaključen je s ovlaštenim inženjerom građevinarstva Željkom Šaponjom po cijeni od 21.590 kuna.

Rok za završetak radova je 9 mjeseci. Bit će uređene četiri svlačionička bloka: dva u prizemlju za nogometne timove i dva na prvom katu za muške i ženske nogometne suce. Predviđeno je i poboljšanje energetskih svojstava zgrade kroz rekonstrukciju vanjske ovojnice zgrade, što uključuje ugradnju vanjske stolarije i toplinsku izolaciju svih pročelja.

Ministarstvo objavilo rezultate programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2022. Za dogradnju jaslica Slatini stiže 247.500 kuna

Cilj projekta je unaprjeđenje stanja sportske infrastrukture i osiguranje dostupnosti osnovnih usluga za lokalno stanovništvo u naselju Sladojevci kroz rekonstrukciju postojeće sportske građevine na nogometnom igralištu u Sladojevcima, kao ključnom mjestu održavanja i razvijanja sportsko-rekreacijskih aktivnosti u ovome prigradskom naselju.

Projekt se sufinancira iz Programa ruralnog razvoja RH, u iznosu od 730.000 kuna, u sklopu Mjere 3.1.1. “Poboljšanje društvene infrastrukture i proširenje lokalnih temeljnih usluga”, koja se provodi putem Lokalne razvoje strategije LAG-a Marinianis.