Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
nagrada grada

Zaprešić proglasio Melani Adamić Golić sportašicom godine

Foto: Zapresic.hr
Kuglači su dobili čak tri nagrade, a NK Inter Zaprešić posebno priznanje za 90 godina rada

Grad Zaprešić dodijelio je priznanja najuspješnijim sportašima, sportašicama  i sportskim djelatnicima u 2018. godini.

Jedanaest laureata primilo je priznanje u kategoriji mladih sportaša – Ela Robeli i Lorena Domiter (kyokushinkai karate klub Budo-Ryu), Marin Hlad, Tonka Lepen, Fani Pleša i Bea Ostrihon (Taekwondo klub Zaprešić), Mihaela Dvoršak i Adrian Maltašić (Šahovski klub Ban Jelačić), Marin Zekić (Kuglački klub Zaprešić), Matea Ostojić (Atletski klub Zaprešić) te Marina Šćević iz Rukometnog kluba Zaprešić.

KULTURA Otvorena izložba fotografija Zaprešićkog špigla

U kategoriji najboljeg sportskog djelatnika priznanje je dodijeljeno predsjedniku Kuglačkog kluba Zaprešić Nikoli Fundi, a njegov klub ujedno je primio priznanje i za najbolji sportski kolektiv u 2018. godini. Kuglači su dobili još dvije nagrade pa je Darko Oršić proglašen najboljim trenerom, a seniorska ekipa kuglača momčad. 

Nagrada za najbolju žensku ekipu uručena je zaprešićkim rukometašicama, odnosno seniorskoj ekipi Ženskog rukometnog kluba Zaprešić, čije su igračice odličnom igrom ove sezone ušle u borbu za ulazak u najviši rang Hrvatske rukometne lige.

 

Oba kluba imaju za cilj potaknuti ljude na rekreaciju i omogućiti je svima, bez ograničenja Zaprešić bogatiji za dva nova sportska kluba

U pojedinačnim kategorijama za najboljeg sportaša i najbolju sportašicu priznanja su zasluženo otišla u ruke višestruko nagrađivane tekvandoašice Melani Adamić Golić te kuglača, člana zlatne hrvatske reprezentacije, Luke Bolanče. Posebna priznanja dodijeljena su Kuglačkom klubu za 40 i Nogometnom klubu Inter Zaprešić za 90 godina rada i postojanja.