Izbornik
Naslovnica Gradovi
Prijave do 7. lipnja

Zelena tržnica i ovog ljeta na Maloj loži

Mala Loža
Foto: Grad Šibenik
Grad Šibenik pozvao je sve zainteresirane s područja Šibensko-kninske, ali i drugih županija, da iskažu interes i tako pridonesu promociji i prodaji svojih proizvoda

Nakon tri uspješne sezone, Zelena tržnica na Maloj loži nastavlja s radom i ove godine. Tržnica počinje s radom 12. lipnja 2023. godine, a bit će otvorena svakog dana osim nedjelje i praznika.

Grad Šibenik pozvao je sve zainteresirane s područja Šibensko-kninske, ali i drugih županija, da iskažu interes i tako pridonesu promociji i prodaji svojih proizvoda, ali i vraćanju tradicije prodaje lokalnog voća i povrća te ostalih prehrambenih proizvoda.

Grad će osigurati prijevoz namirnica unutar gradske jezgre od parkinga na Banju do prodajnih pultova na Maloj loži. Pretovar namirnica moguće je besplatno (do 45 minuta) obaviti i u Logističkom centru Poljana. Najam pultova je besplatan, a broj sudionika ograničen. U prijavi je, uz dokaz o registraciji poslovnog subjekta, potrebno navesti proizvode koji se planiraju prodavati te (ako postoje) priložiti fotografije, certifikate i sl. Prijave se dostavljaju do srijede 7. lipnja 2023. godine na e-mail info@ucsibenik.hr.

Bez inovacija nema napretka, one su temelj za gospodarski rast i razvoj cijelog društva, istaknuo je župan Stjepan Kožić Stotinjak inovacija predstavljeno na 8. izložbi inovacija Pametna strunjača, pametna utičnica, model kanadera... OTOČIĆ MRDUJA vječni je razlog prepirki žitelja Brača i Šolte, koji se svađaju čiji je. Potezanje Mrduje profiliralo se u centralno događanje ovog kraja pa privlači pozornost kao originalna manifestacija Promocija autohtonih manifestacija Dalmatinska marenda novi je certificirani turistički brend Autor je animator Stjepan Milas, koji je za svoj prethodni animirani film Safe Vacation, izrađen u jeku korone, nagrađen 2020. godine visokim priznanjem na Međunarodnom festivalu turističkog filma ART&TUR Kako se ponašati u Gradu pod zaštitom UNESCO-a Dubrovnik crtanim filmom “Respect the city” educira goste