Izbornik
Naslovnica Općine
SPORTSKO-REKREATIVNI CENTAR U ČEPINU

Od livade do fitnessa, parka za pse...

Foto: Općina Čepin
Gradi se i igralište za odbojku na pijesku, a sagrađen je već park za pse

U centru Novog naselja u Čepinu, na parceli koja je dugi niz godina bila golema prazna livada, 2017. godine izgrađeno je dječje igralište i fitness na otvorenom, a prostire se na više od 8000 četvornih metara. Na istoj parceli otprije postoji boćarsko igralište, a uz boćarsko i dječje igralište te fitness na otvorenom, u tijeku je izgradnja i igrališta za odbojku na pijesku, površine 240 četvornih metara, s popratnom opremom. U parku se trenutačno gradi i javna česma.

ČEPIN Obnovljeno dječje igralište, postavljaju se i novi roštilji

– Nedavno je izgrađen i park za pse simpatičnog naziva "Šapica", u kojem su postavljene klupe za odmor, kante za otpad, a uređena je i hortikultura u parku – navode u Općini Čepin.

Općina je osigurala i pristupnu točku za spajanje na besplatnu Wi-Fi mrežu. Postavljen je i videonadzor radi sprečavanja uništavanja imovine. Ukupno je u izgradnju ovih sadržaja utrošeno gotovo dva milijuna kuna. Cilj ovog projekta bio je pružiti mještanima svih uzrasta mjesto za odmor i rekreaciju – roditeljima s malom djecom, djeci koju se tako potiče na bavljenje sportom i boravak na zraku, odraslima mogućnost da svoj fitness odrade u bilo koje doba….