Izbornik
Naslovnica Općine Dubrava
Općinsko natjecanje

U Vatrogasnu zajednicu stiglo novo vozilo vrijedno 50.000 €

U Vatrogasnu zajednicu Općine Dubrava stiglo novo vozilo
Foto: DUBRAVA

Općinsko natjecanje dubravske Vatrogasne zajednice okupilo je više od 300 natjecatelja, domaćin je bio DVD Podlužan, a tom je prilikom predstavljeno i novo vatrogasno vozilo.

– Općina Dubrava u suradnji s Vatrogasnom zajednicom kupila je vozilo vrijedno 50.000 eura, koje će biti u DVD-u Vukšinac – rekao je općinski načelnik Tomislav Okroša te najavio novo vatrogasno vozilo vrijedno 300 tisuća eura koje će stići u Vatrogasnu zajednicu Dubrava, a koje će se financirati iz EU fondova.

– Kod obnove voznog parka pomogla nam je općina svojim sredstvima, ali i osam DVD-ova koji su se odrekli dijela sredstava financiranja kroz godinu. Jedan od uvjeta pri kupnji vozila bila je i dovoljna zapremnina vode u samom vozilu, a ovo ima 4000 litara. Vatrogasci DVD-a Vukšinac, kojemu je vozilo namijenjeno, upoznati su s radom vozila, a i obučit će se dodatno kako bi pravovremeno mogli obavljati sve svoje zadaće – kazao je zapovjednik vatrogasaca Tomislav Leboš. 

Svečani prijem najuspješnijih sportaša DUBRAVA Načelnik Okroša nagradio Dubravske mažoretkinje i karatista Tea Crnogaja internet Povezivanje ruralnih područja Općina Dubrava dio je projekta za širokopojasni internet Općina Dubrava bila domaćin 13. moto i biciklističkog druženja Ugostili 13. moto i biciklističko druženje Dubravu okupirali ljubitelji vožnje na dva kotača