Izbornik
Naslovnica Specijali Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
Od 7. rujna do 9. rujna

Jesenski bjelovarski sajam prvi put donosi i sajam građevinske i komunalne opreme

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
GRO-KO-posjetitelji će na izložbenom prostoru moći vidjeti najnovije trendove u građevini, te nova dostignuća u okviru komunalne tehnologije, a posjetitelje očekuju i različite prezentacije građevinske i komunalne opreme

Jesenski bjelovarski sajam koji se održava od 7. rujna do 9. rujna ove godine donosi novitete za posjetitelje. Osluškujući interese posjetitelja odlučili su se uvesti novu manifestaciju GRO-KO – Sajam građevinske i komunalne opreme.

Ovaj sajam će biti drugačiji od prethodnih zbog dvije nove manifestacije HOROP i GRO-KO koje će ponuditi posjetiteljima različite prezentacije građevinske, komunalne i opreme za hortikulturu. Isto tako, u samom centru sajma bit će postavljena kupola u kojoj će se nalaziti Informacije, točnije Info pult za posjetitelje i izlagače, a i dio izlagača će biti smješten u kupoli. Osim toga, u kupoli će biti održane i razne prezentacije novih proizvoda,usluga i sajmova.

GRO-KO-posjetitelji će na izložbenom prostoru moći vidjeti najnovije trendove u građevini, te nova dostignuća u okviru komunalne tehnologije, a posjetitelje očekuju i različite prezentacije građevinske i komunalne opreme. Organizatori poručuju kako je ovo prilika da izlagači potvrde svoju prisutnost na tržištu te ostvare nove poslovne suradnje.