Izbornik
Naslovnica
EDUKACIJE

Usavršavanje menadžera koji će svojim znanjem otvarati nova radna mjesta

Ovih je dana potpisan i novi Ugovor o sufinanciranju "Programa usavršavanja managera – PUMA"
Foto: Osječko-baranjska županija
Županija sufinancira "Program usavršavanja managera – PUMA", a edukacije je prošlo više od 5300 polaznika

Osječko-baranjska županija sufinancira provedbu "Programa usavršavanja managera – PUMA" Hrvatske udruge poslodavaca od 2005. godine i za tu namjenu iz svog proračuna ukupno je izdvojila 84.278,98 eura, a edukacije je prošlo više od 5300 polaznika. Ovih je dana potpisan i novi Ugovor o sufinanciranju "Programa usavršavanja managera – PUMA". Potpisan je i novi ugovor o suradnji Osječko-baranjske županije, Ekonomskog fakulteta u Osijeku i HUP Regionalnog ureda Osijek za provedbu seminara "Upravljanje EU projektima".

Ugovore su potpisali zamjenik župana Josip Miletić, direktor HUP Regionalnog ureda Osijek dr. sc. Ivan Sarić i dekan Ekonomskog fakulteta Osijek prof. dr. sc. Boris Crnković.

– Potpisali smo ugovore o suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku i HUP-om kako bismo dodatnim edukacijama osnažili poduzetnike i sve koji žele sudjelovati u programima cjeloživotnog obrazovanja. Znamo da svaka edukacija pomaže, osobito kad je usmjerena na mudro korištenje europskih fondova, o čemu će polaznici učiti na seminarima "Upravljanje EU projektima", a osim njima cilj nam je pružiti podršku usavršavanja menadžera putem "Programa usavršavanju menadžera – PUMA" kako bi oni svojim znanjem pridonijeli otvaranju novih radnih mjesta i poboljšanju gospodarskih aktivnosti – rekao je zamjenik župana Josip Miletić.

Direktor HUP Regionalnog ureda Osijek dr. sc. Ivan Sarić naglasio je kako su članovi HUP-a izrazili zadovoljstvo prošlogodišnjom edukacijom i ostalima dosadašnjima.

– Zahvaljujem još jednom Osječko-baranjskoj županiji što na ovaj način ulaže u obrazovanje naših poduzetnika, čime možemo povećati svoju konkurentnost i imati još bolje financijske rezultate.

HUP po 19. put potpisuje ugovor s Osječko-baranjskom županijom, koja je prva u RH prepoznala važnost PUMA programa. Samo je prošle godine 20 edukacija prošlo više od 600 naših članova – kazao je Sarić.

ZAVRŠNA KONFERENCIJA iskorištena je i za svečano otvaranje Akademisa, doma Ugostiteljsko-turističke škole Osijek U osječkoj školi Projekt Virtus osigurao visoku razinu obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu Izaslanstvo Osječko-baranjske županije predvođeno županom Ivanom Anušićem 23. listopada posjetilo je regiju Vinicja kojoj su ranije slali humanitarnu pomoć osječko-baranjska županija Iskustvo skrbi o ratnim veteranima podijelili s Ukrajincima NAJVEĆA rasprava vodila se o nedavnom požaru u osječkoj tvrtki Drava International Županijski vijećnici jednoglasni u odlukama Usvojene informacije o požaru te svinjskoj kugi u županiji
Još iz rubrike