Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
u klizanju možete uživati svakoga dana od 10 do 22 sata

Advent u Požegi obogaćen klizalištem na radost brojnih sugrađana

Klizalište na Adventu u Požegi
1/10
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
"Uživajmo zajedno, veselimo se, prosinac je mjesec ljubavi, mjesec kada smo jedni prema drugima najbolji i kada se širi ozračje radosti. Potrudili smo se da našim Požežankama i Požežanima, posebice onima najmlađima pripremimo blagdane kakve su zaslužili"

Na radost brojnih sugrađana, bogatstvo ovogodišnjeg Aventa u Gradu Požegi upotpunilo je klizalište uklopljeno u "Slavonsku božićnu bajku" koja će se do 7. siječnja odvijati na Sportsko – rekreacijskom centru. Tako će i mladi i stari, za cijenu od samo 10 kuna za 30 minuta, u klizanja moći uživati svakoga dana od 10 do 22 sata.

Advent na Viru Adventski Vir: klizalište, paljenje adventskih svijeća uz vrhunsku svirku Puno zabave za sve, najmlađima darovi, a za malo starije koncerti domaćih zvijezda

Prve korake na novom klizalištu napravile su Požeške mažoretkinje, a program je otvorio gradonačelnik Darko Puljašić.

- Uživajmo zajedno, veselimo se, prosinac je mjesec ljubavi, mjesec kada smo jedni prema drugima najbolji i kada se širi ozračje radosti. Potrudili smo se da našim Požežankama i Požežanima, posebice onima najmlađima pripremimo blagdane kakve su zaslužili. Otvaramo klizalište, otvaramo igre i ulazimo u Slavonsku božićnu bajku. Živjeli! - rekao je gradonačelnik Puljašić.

No, tu priči nije kraj, jer se caffe bar "Sportivo" pobrinuo za pravu adventsku atmosferu s kuhanim vinom, čajem i kobasicama koji su u svakodnevnoj ponudi.

Advent u Vinkovcima Vinkovački Advent ove je godine još bolji i posjećeniji Djeca će na Ledenom Orionu pisati pisma Djedici