Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Promjena na čelu udruge

Antonija umjesto Katarine, festival Cvjetići glazbe ide dalje

Foto: Grad Pleternica
Glazbeno društvo ima novo vodstvo, no jedini dječji tamburaški festival u Hrvatskoj i dalje će se održavati

Nakon dugogodišnjeg kvalitetnog i odgovornog vođenja Glazbenog društva Cvjetići glazbe, organizatora jedinog dječjeg tamburaškog festivala u Hrvatskoj, promijenilo se vodstvo udruge, piše na stranicama Grada Pleternice. Dosadašnja predsjednica Katarina Aladrović Slovaček sa svojim suradnicima tražila je adekvatnu zamjenu za čelno mjesto koju su pronašli u mladoj profesorici glazbe Antoniji Jagodić.

Važan projekt za stanovnike Zagrađa, Bučja i Brodskog Drenovca Osigurana početna 2 mil. kuna za gradnju sustava odvodnje u graničarskom kraju

- Vrijeme je za promjene, dugo smo vodili udrugu i zahvaljujem svima koji su doprinijeli razvoju našeg festivala. Kao i svi, imali smo svojih uspona i padova, ali unatoč problemima puno toga smo napravili, između ostalog vratili i autorsku večer. Želim istaknuti bezrezervnu podršku svih sponzora koji su nas pratili, ali i Grada Pleternice koji je uvijek bio prisutan - rekla je Aladrović Slovaček.
Važno je da festival zadrži svoj izvorni oblik, a to je dječji tamburaški festival, dodaje Aladrović Slovaček koja ne odlazi iz udruge, dapače, sve svoje iskustvo stavlja na raspolaganje mlađoj generaciji.

Nova predsjednica Antonija Jagodić također je jedna od sudionica festivala.

Poduzetnički inkubator navršio sedam godina postojanja PLINK je Pleternicu svrstao na kartu “business friendly” područja

- Uistinu sam ponosna i zahvalna za ovu priliku. Cvjetići glazbe možda su me definirali i nastup na njima je prekrasno iskustvo. Danas sam u novom obliku opet dio toga i nastojat ću sa svima napraviti one korake više koje svi želimo - rekla je Jagodić.