Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
u sklopu projekta 'Ulaganje u znanje'

Besplatne instrukcije iz matematike!

1/2
Foto: Photo by Chris Liverani on Unsplash
Ponedjeljkom 5. i 6. razredi i srijedom (7. i 8. razredi) od 16:00 do 17:30 h

Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum počela je s provođenjem projekta „Ulaganje u znanje“, kojeg financiraju Zaklada „Hrvatska za djecu“ i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Čestitka gradonačelnika Četiri medalje za mlade inovatore

Projektom su omogućene besplatne instrukcije iz matematike kroz školsku godinu 2018./2019., a predviđene su za djecu slabijeg imovinskog stanja, koja pohađaju škole u Gradu Požegi.

Udruga je prijavila projekt na Javni poziv Zaklade „Hrvatska za djecu“ za projekte usmjerene na dobrobit djece i mladih te joj je za provođenje projekta odobren iznos od 49.900 kn. Primarni cilj je omogućiti djeci iz socijalno ugroženih obitelji iste uvjete za dodatno obrazovanje pružanjem besplatne usluge davanja instrukcija iz matematike te tako pomoći da što lakše savladaju školsko gradivo.

Foto: Grad Požega

– Besplatne instrukcije iz matematike za djecu slabijeg imovinskog stanja: ponedjeljkom (5. i 6. razredi) i srijedom (7. i 8. razredi) od 16:00-17:30 sati. Zbog ograničenog prostora i što kvalitetnijeg rada s učenicima mole se zainteresirani da svoj dolazak potvrde na e-mail udruge: udruga.humanum@gmail.com, u inbox Udruge za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum te na broj mobitela 098/919 10 30. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju – istaknula je voditeljica projekta Ivana Soldo iz Udruge Humanum.

odvajanje otpada Novi sustav gospodarenja otpadom Požežanima će donijeti uštede