Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Druženje korisnika programa pomoći u kući

'Biti uz drugoga i pomoći mu nešto je neprocjenjivo'

Foto: Grad Pleternica
Grad Pleternica, Hrvatsko žensko društvo, Centar za socijalnu skrb i HZZ lani su započeli provedbu više od 3 milijuna luna vrijednog projekta “Zaželi i ostvari” kroz koji su zaposlene 22 žene, a ove godine kroz novi, 4 milijuna kuna vrijedan projekt “Zaželi, ostvari, djeluj” zaposleno je još 28 žena

Veselo je ovih dana bilo na ranču Čondić u Kadanovcima. Na godišnjem druženju korisnika programa pomoći u kući starima i nemoćnima s njihovim gerontodomaćicama koje ih redovito obilaze okupilo se dvjestotinjak gostiju i uzvanika. Druženje je organizirao Grad Pleternica na čelu s gradonačelnicom Antonijom Jozić i njezinim zamjenikom Domagojem Katićem.

"Slatina - Pametan grad" - strategija do 2027. Predviđen val investicija i otvaranje 2400 novih radnih mjesta

– Ovo je jedan od najvrednijih projekata koji provodimo na području grada. Biti uz nekoga i pomoći mu kad je to potrebno najviše je što čovjek može sam od sebe nekome drugome dati. Vjerujem da ste zadovoljni, a mi ćemo nastojati da se projekt provodi dugi niz godina – poručio je Katić.

Grad Pleternica, Hrvatsko žensko društvo, Centar za socijalnu skrb i HZZ lani su započeli provedbu više od 3 milijuna luna vrijednog projekta “Zaželi i ostvari” kroz koji su zaposlene 22 žene, a ove godine kroz novi, 4 milijuna kuna vrijedan projekt “Zaželi, ostvari, djeluj” zaposleno je još 28 žena.

Novac za oba projekta osiguran je iz fondova EU.