Izbornik
Naslovnica Županije Krapinsko-zagorska 84 pregleda
Krapinsko-zagorska županija

Bregima će opet odzvanjati dječji smijeh

Dragutin Ranogajec
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dragutin Ranogajec nestranački je kandidat na listi HDZ-a i koalicijskih partnera

- Šest godina vodim Hrvatsku obrtničku komoru i pretvorio sam je u potpornu poduzetničku instituciju koja nudi posebne usluge svim obrtnicima, poznajem ključne ljude iz poklitike i gospodarstva, imam znanje, iskustvo i rezultate. To je što nudim za Zagorje. Ni ja nisam zadovoljan rezultatima aktualne županijske vlasti, a mogli smo i morali biti daleko bolji - rekao je Dragutin Ranogajec, nestranački kandidat na listi HDZ-a i koalicijskih partnera na predstavljanju kandidature jučer u Krapini. Slogan mu je "Za Zagorje bez propuštenih prilika".

- Politika je ovdje proteklih 16 godina radila, radila i radila, a nemaju ni jedan svršeni glagol. Nisu odradili. Želimo promjenu - rekao je i dodao da iza njega stoji Vlada i premijer Plenković osobno.

- Ključna potpora mojoj kandidaturi jest potpora Vlade i premijera Andreja Plenkovića, kojeg iznimno poštujem i cijenim - dodao je Ranogajec. Podršku njegovoj kandidaturi došla je podržati i potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić.

- Obradovala sam se kad je pristao biti kandidat za župana jer sam uvjerena da će istom strašću i odlučnošću kojom brani interese obrtnika, pa i jače, zastupati i interese Zagorki i Zagoraca. Za mene koja nisam porijeklom iz ovog kraja, Dragec je pravi prototip Zagorca. Te osobine hrvatska politika treba - rekla je M. Dalić.