Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Motivacijski dan s učenicima koji su kitili i bor

Brojne aktivnosti privukle su mnoge učenike

Foto: VUKOVARSKO - SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Učenici su se natjecali u plivanju, kvizovima znanja o ovisnostima i nagradnom natječaju

U povodu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Povjerenstvo za suzbijanje zloporabe opojnih droga i drugih ovisnosti Vukovarsko-srijemske županije organiziralo je “Motivacijski dan”, završni dan svih aktivnosti u Mjesecu borbe protiv ovisnosti.

Tijekom mjeseca borbe protiv ovisnosti, koji se obilježava svake godine od 15. studenoga do 15. prosinca, Povjerenstvo za 
suzbijanje zloporabe opojnih droga i drugih ovisnosti organiziralo je niz aktivnosti za djecu; plivačko natjecanje “Plivajmo za 
zdrave Vinkovce”, kvizove znanja o ovisnosti i nagradni natječaj za sve učenike od 5. do 8. razreda na području naše županije.

Mate Puljić, v.d. pročelnika Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb, izrazio je zadovoljstvo što se toliko djece odazvalo svim aktivnostima koje organizira Povjerenstvo te pozvao učenike da i dalje sudjeluju u aktivnostima koje će im pomoći da se izgrade u odrasle osobe sa zdravim stavovima i ispravnim odabirima.

– Izuzetno nam je drago što su se djeca odazvala i zajedno sudjeluju u aktivnostima Povjerenstva. Okitili smo i bor i osjetili posebno lijep ugođaj, a sve to je pozitivna i lijepa, ne samo preventivna, nego i blagdanska aktivnost Povjerenstva – rekao je zamjenik župana Franjo Orešković.