Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Spomenik hrvatskim braniteljima, uređenje dječjeg vrtića, atletska staza, semaforizacija raskrižja, mrtvačnica...

Brojni radovi na području Križevaca

Radovi na području Grada Križevaca-spomenik hrvatskim braniteljima, uređenje dječjeg vrtića, atletska staza, semaforizacija raskrižja, mrtvačnica
1/7
Foto: Grad Križevci
Atletska staza i pomoćno nogometno igralište također su mjesta obnove, a završetak svih radova u sklopu prve faze, vrijedne cca 1.800.000 kn bit će također u travnju.

Na području Grada Križevaca, trenutačno su u tijeku radovi na nekoliko različitih projekata, a čiji se završetak očekuje kroz par mjeseci.

Sjednica Križevci usvojili proračun za 2020. godinu

Tako je u tijeku izgradnja oborinske i fekalne odvodnje na Posrednjem putu, vrijednosti cca 1.200.000 kn, a što se veže na završetak Kiepachove ulici prošle godine. Do kraja ovog mjeseca, očekuje se završetak ovog dijela radova na komunalnoj infrastrukturi.

Radovi napreduju predviđenim tempom i na uređenju parka Franje Tuđmana kao i spomenika hrvatskim braniteljima čime se privela kraju 1. faza vrijedna cca 400.000 kuna.

Dovršena je energetska obnova zgrade Dječjeg vrtića Križevci, dok radovi traju još na jaslicama. Završetak svih radova u iznosu od cca 4.500.000 kn očekuje se u mjesecu travnju.

BROJNA PUBLIKA U Križevcima održana edukativna tribina o doživotnom uzdržavanju

Atletska staza i pomoćno nogometno igralište također su mjesta obnove, a završetak svih radova u sklopu prve faze, vrijedne cca 1,800.000 kn bit će također u travnju.

Jedno od raskrižja koje je često spominjano kao opasnije u gradu, ono Ulice hrvatskih branitelja i Smičiklasove, također je trenutno u radovima.

Radi se na izmještanju odvodnje i vodovoda, a ti radovi od cca 900.000 kn + 1,500.000 kn za semaforsko križanje od Hrvatskih cesta, planiraju se završiti do početka mjeseca lipnja.

Besplatne zabavno-edukativne radionice Mladi volonteri iz Portugala, Francuske, Meksika u Križevcima

Od radova u ostalim gradskim naseljima ističemo izgradnju mrtvačnice u Apatovcu, vrijednosti oko 200.000 kn, čime bi do kraja ožujka, mještani tog naselja trebali dobiti dostojan objekt za ispraćaj svojih pokojnika.