Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Bjelovar

Certifikat ‘Proizvodi hrvatskog seljaka’ dobila 42 OPG-a

Podijeljeni certifikati na tržnici
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Proizvođači su ispunili sve potrebne uvjete, čime su dokazali kako je pravi domaći proizvod itekako tražen na domaćem tržištu. Riječ je o proizvodima koji dolaze iz domaćih vrtova i s oranica

Na bjelovarskoj gradskoj tržnici nedavno je održana svečana podjela certifikata s oznakom “Proizvodi hrvatskog seljaka“. Certifikat su dobila ukupno 42 obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja svoje proizvode prodaju na bjelovarskoj tržnici.

Proizvođači su ispunili sve potrebne uvjete, čime su dokazali kako je pravi domaći proizvod itekako tražen na domaćem tržištu. Riječ je o proizvodima koji dolaze iz domaćih vrtova i s oranica. U idućoj godini očekuje se još veći broj proizvođača koji će primiti certifikat.

Navedene certifikate odobrila je stručna komisija sastavljena od predstavnika Grada Bjelovara, Komunalca d.o.o. Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorske županije i podružnice Savjetodavne službe Bjelovarsko-bilogorske županije.

gradilište Projekt HZZ-a Velik interes Bjelovaraca za prekvalifikaciju Miran Maričić i Dario Hrebak Postignuće člana Streljačkog društva Bjelovar 1874. Bjelovarac Miran Maričić ide na Olimpijske igre 2020.