Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Grad Dugo Selo prepoznao svoje mlade sportske prvake

Čestitamo našim odličnim sportašima

Dugoselski tekvondaši ugostili su mlade kolege iz susjedne BiH, ali i daleke Južne Koreje
Foto: Grad Dugo Selo
Zamjenici gradonačelnika primili su mlade dugoselske sportaše i sa zadovoljstvom čestitali najuspješnijim natjecateljima

U Dugom Selu održano je drugo tekvondo natjecanje Dugo Selo open u organizaciji Taekwondo kluba Dugo Selo. Nastupilo je 211 natjecatelja iz 26 klubova, a sudjelovali su i klubovi iz dvije gostujuće države, i to Bosne i Hercegovine te Južne Koreje. Natjecanje je održano u sportskim borbama i kicku (za najmlađe), u kategorijama limača, mlađih kadeta, kadeta i od ove godine u kategoriji juniora.

Biciklijada Održana Dugoselska biciklijada Ne natječemo se, već uživamo u vožnji

Iz Taekwondo kluba Dugo Selo na natjecanju je sudjelovao 41 natjecatelj, a ovaj klub bio je i ekipni prvak turnira. Dugo Selo je također zauzelo 2. mjesto u kategoriji limača i kadeta, a 3. mjesto u kategorijama juniora i kicka.

Prošlu su srijedu predstavnici Grada – zamjenici gradonačelnika Nenada Paniana, Jasminka Kokot Bambić i Nikola Tominac, primili mlade dugoselske sportaše i sa zadovoljstvom čestitali najuspješnijim natjecateljima u rukometu, stolnom tenisu, tekvondou u svim kategorijama, zahvalivši im što su uspješno predstavljali boje grada Dugog Sela. Neki od sportaša koji su primljeni bili su dječaci rođeni 2002., članovi Muškog rukometnog kluba Dugo Selo, a postigli su izvrstan sportski uspjeh osvojivši prvo mjesto na redovnom natjecanju i tako izborili završnicu Prvenstva Hrvatske koja se održala u svibnju 2018. u Umagu, gdje su osvojili naslov prvaka Hrvatske u natjecateljskoj sezoni 2017./2018.

Dario Cebić Do sada je skladao 11 simfonija Svjetski uspjeh Dugoselca Darija Cebića

Luka Martinek iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je prvo mjesto pojedinačno i prvo mjesto u paru na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji U-21, koje se održalo 5. veljače 2018.g. u Svetom Martinu na Muri.

Zahvale su upućene i roditeljima, koji su uz potporu svojoj djeci značajno pridonijeli u sufinanciranju troškova.

Djeca i odrasli veselo su igrali “školicu” i ispunjavali zadatke Dugo Selo veselo je obilježilo Svjetski dan mladih Kredom i brojevima vraćamo se u mladost