Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Osvjetljavanje

Cijela Garešnica dobila modernu LED rasvjetu

Foto: Grad Garešnica
'Na pješačkoj stazi prema naselju Gajine sada je lampa na svakom električnom stupu, a na nekim su raskrižjima postavljene dodatne lampe radi još boljeg osvjetljenja'

Završena je kompletna obnova javne rasvjete na području Garešnice čime je postala prvi grad na području županije koji je modernom LED rasvjetom osvijetlio cijelo gradsko područje sa svim pripadajućim naseljima.

investicija vrijedna tri milijuna kuna Zamijenit će svaku žarulju kako bi smanjili broj prometnih nesreća

– Osim što smo zamijenili sve stare lampe, rasvjetu smo postavili i u nekim dijelovima grada gdje je do sada nije bilo. Primjerice, postavljeni su električni stupovi i rasvjeta na dionici između Garešnice i Kajgane, zatim između Malog i Velikog Zdenčaca, osvijetlili smo igralište u Garešničkom Brestovcu, dodatne lampe postavili smo u garešnički Sportski park, a osvjetljenje u središnjoj Nazorovoj ulici je udvostručeno što znači da su posebno osvjetljenje dobila oba nogostupa u toj ulici.

Na pješačkoj stazi prema naselju Gajine sada je lampa na svakom električnom stupu, a na nekim su raskrižjima postavljene dodatne lampe radi još boljeg osvjetljenja – nabrojio je gradonačelnik Josip Bilandžija.

od 17 do 37 četvornih metara Za lokal na garešničkoj tržnici 500 eura po kvadratu