Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Sveučilište u Zadru

Dani elektroničkih medija, radija, TV-a i interneta

Dani elektroničkih medija
Foto: Zadarska županija
Okupljanje u Zadru organizirala je Agencija za elektroničke medije, a suorganizatori su Hrvatska udruga radijskih nakladnika, Nacionalna udruga televizija, udruga Hrvatski radijski forum i Sveučilište u Zadru.

Na Sveučilištu u Zadru održani su 12. Dani elektroničkih medija, 25. Dani radija, 12. Dani televizije i 12. Dani interneta. Okupljanje u Zadru organizirala je Agencija za elektroničke medije, a suorganizatori su Hrvatska udruga radijskih nakladnika, Nacionalna udruga televizija, udruga Hrvatski radijski forum i Sveučilište u Zadru.

“Welcome” nagrade za najbolje iznajmljivače u županiji u 2019. Poticaj svima koji ulažu u kvalitetu, trude se pratiti zahtjeve gostiju i biti ukorak s trendovima u turizmu

– Koliko god je čitanje novina ritual od kojeg mnogi neće nikada odustati, moramo priznati da se danas vijesti uglavnom ipak najviše čitaju na mreži ili, pak, u skladu s izrekom da slika govori više od tisuću riječi, gledaju na televiziji – istaknuo je zamjenik župana Šime Mršić posebno naglasivši važnu ulogu elektroničkih medija u društvu.