Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
Jubilej

Dixieland bandu županijska Povelja

Foto: Međimurska županija

U povodu obilježavanja 25 godina djelovanja Dixieland band Čakovec održao je promociju knjige "Naših 25 godina" urednika Marjana Novaka, Davora Žerjava i Ladislava Varge. Nanizali su gotovo 250 koncertnih nastupa i snimili pet nosača zvuka.

– Drago mi je što mladi ljudi odlično reagiraju na našu glazbu – rekao je Marjan Novak. Župan Matija Posavec čestitao je članovima Dixieland banda Čakovec i dodijelio Povelju Međimurske županije za izniman doprinos kulturi Čakovca i Međimurja tijekom 25 godina djelovanja te obogaćivanje kulturne riznice raznolikošću glazbenih stilova, kao i za dostojanstveno predstavljanje našega kraja vrhunskim izvedbama na brojnim nastupima u zemlji i inozemstvu.

OBIŠLI SU tvrtku LTH Alucast u Čakovcu, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje te Centar znanja Međimurske županije, a prikazan im je i video o uzletu Međimurske županije i dosezima njezinih ustanova, poduzeća i razvojnih agencija Prezentacija rezultata s posebnim naglaskom na gospodarstvo Gospodarska diplomacija: Goste iz 20 zemalja upoznali smo s našom snagom POSEBNA skupina na koju se cilja projektom su djeca predškolske i školske dobi Završna konferencija projekta From Zero to STEM Hero Cilj je da nove generacije probude interes za STEM Palijativni centar međimurska županija Palijativni centar novi je strateški projekt u zdravstvu