Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Potpisani ugovori za dva projekta

Dogovorena obnova školske dvorane i područne škole

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
Projekt energetske obnove školsko-sportske dvorane OŠ Mate Lovraka vrijedan je 2,8 milijuna kuna, a u energetsku obnovu Područne škole Donja Kovačica bit će uloženo 1,2 milijuna kuna

Ravnateljica Osnovne škole Mate Lovraka u Velikom Grđevcu Marina Balen, uz nazočnost bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa, potpisala je ugovore s izvođačem radova Građevinskim obrtom „Lagundžić“ iz Grubišnog Polja, vezane za energetske obnove školsko-sportske dvorane OŠ „Mato Lovrak“ i Područne škole Donja Kovačica.

Na zahtjev županije Nakon 50 godina prva nova dionica pruge, vožnja do Nove godine besplatna

Projekt energetske obnove školsko-sportske dvorane OŠ Mate Lovraka vrijedan je 2,8 milijuna kuna, a u energetsku obnovu Područne škole Donja Kovačica bit će uloženo 1,2 milijuna kuna. Radovi i na jednom i drugom objektu uključuju izolaciju vanjskih zidova, povećanje toplinske zaštite poda prema tlu, povećanje toplinske zaštite stropa prema negrijanom prostoru, rekonstrukciju sustava grijanja, a na zgradi školsko-sportske dvorane mijenjat će se i vanjska stolarija.

Inače, kada govorimo o školskim objektima na području općine Veliki Grđevac, Bjelovarsko-bilogorska županija u partnerskom odnosu s OŠ „Mato Lovrak“ do sada je uložila 8 milijuna kuna u projekte obnove matične škole te 1,2 milijuna kuna u obnovu Područne škole u Pavlovcu. Nakon što radovi na školsko-sportskoj dvorani i zgradi Područne škole u Donjoj Kovačici budu završeni, ukupan iznos ulaganja doseći će 15 milijuna kuna.