Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Osječko-baranjska županija

Dona Vekić promotorica županije

Dona Vekić družila se s osječkim gimnazijalcima
1/5
Foto: Osječko-baranjska županija
Najbolja hrvatska tenisačica istaknula je kako na svim sportskim susretima i destinacijama u svijetu ističe od kuda dolazi te upućuje poziv u posjet njenom rodnom kraju

Najbolju hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić primio je župan Ivan Anušić, a potom su zajedno posjetili I. Gimnaziju Osijek gdje su se sastali s učenicima četiri sportska razreda, ravnateljem Draženom Đapićem i profesorima tjelesnog odgoja.

Ivan Anušić osječko-baranjska županija Za primarnu zdravstvenu zaštitu više od 23 milijuna kuna

- Donna Vekić je brend Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Slavonije i Hrvatske. Drago nam je što je upravo iz naše Županije, pa je želimo promovirati i da ona promovira nas. Hrvatska se treba promovirati kao prijateljska zemlja, zemlja koja ima kvalitetne sportaše i ljude, koja je blagonaklona svakomu tko nas posjeti i koja želi vidjeti turiste. Osječko-baranjska županija ima velike turističke potencijale i vrsne sportaše, pa smatramo da nema bolje promocije od one koje sport može ponuditi te dajemo punu potporu Donni i njenom radu - rekao je župan Anušić.

Obnova kuća Osječko-baranjska županija Županija besplatno daje materijal za kuću

Donna Vekić je upozorila učenike da je obrazovanje izuzetno važno u životu, kao i da profesionalno bavljenje sportom traži puno odricanja. Naglasila je potporu obitelji koju je uvijek imala, a da je za uspjeh u sportu prvi uvjet jasna želja i cilj. Zahvalila je županu što smatra da je prava osoba za promociju Osječko-baranjske županije i dodala kako na svim sportskim susretima i destinacijama u svijetu ističe od kuda dolazi te upućuje poziv u posjet njenom rodnom kraju.

nova ulaganja I asfalt doprinosi opstanku sela i razvoju kamenoloma