Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
„Zelena noć“ u Petrinji

Donatorska večer za svlačionice dječje škole nogometa NK Mladosti

1/5
Foto: Grad Petrinja
Okupljeni su licitirali i za potpisane dresove nogometnih klubova Hajduk i Dinamo, Hrvatske nogometne reprezentacije te nogometnu loptu s autogramima reprezentativaca

Ukupno je 200.800 kuna prikupljeno na donatorskoj aukciji slika i sportskih memorabilija „Zelena noć“, koju je organizirao Nogometni klub Mladost iz Petrinje. Taj novac bit će namijenjen za uređenje svlačionica dječje škole nogometa GSNK Mladost Petrinja.

Donacija Petrinja dobila novo vatrogasno vozilo vrijedno 2,3 milijuna kuna

Pored 40 umjetničkih slika koje su donirali udruge umjetnika Petriart i Moslavački štrk te akademski slikar Davor Žilić, okupljeni su licitirali i za potpisane dresove nogometnih klubova Hajduk i Dinamo, Hrvatske nogometne reprezentacije te nogometnu loptu s autogramima reprezentativaca. Svoj dres donirao je i Petrinjac Filip Krovinović, član engleske momčadi WBA.

- Hvala svima koji su došli i podržali ovu plemenitu večer jer ovo je za našu djecu, za naše male igrače. Oni su najveće bogatstvo u svim vašim životima, ali i u životu našeg kluba. Velika je ovo stvar jer će oni sada dobiti bolje uvjete rada u nogometu – rekao je Neven Žužić, predsjednik NK „Mladost“ koja se ove sezone natječe u 3. HNL.

- Prije godinu dana smo također napravili dobro djelo, a to je umjetna trava na Gradskom stadionu gdje trenira više od 200 klinaca. Oni danas imaju stručni i pedagoški nadzor i izvrsne trenere – rekao je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović najavivši dalju potporu petrinjskoj Mladosti, ali i svim ostalim sportovima na gradskom području.

Petrinja Projekt zaštite stoljetnih lipa koje su posadili još Napoleonovi vojnici

U zabavnom dijelu večeri nastupili su Fran Komlinović, članovi Plesnog kluba „Petrinia“ i glazbena skupina „Ruswaj“.