Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
RADOVI U PUNOM POGONU

Dovršava se zapadni zid groblja

Foto: Vir
Napravljeni su betonski cvijetnjaci uz zapadni zid groblja na kojemu će biti hortikultura, a taj se dio ogradnog zida polako spaja s južnim zidom

U punom su pogonu radovi na projektu kompletnog uređenja virskog groblja, koje izvodi općinsko poduzeće Vir održavanje s izvođačem radova Tim iz Nadina.

TRANSPARENTNOST Gradski proračun vidljiv svima

Nakon građevinskih radova na podizanju 16 novih grobnica obavlja se spajanje ogradnih zidova te izvodi projekt navodnjavanja za kamene cvijetnjake.

Građevinski poslovi koje izvodi poduzeće Tim projektno su procijenjeni na dva milijuna kuna bez PDV-a, projekt hortikulture procjenjuje se na 700 tisuća kuna bez PDV-a, dok će ukrasna i vanjska rasvjeta ovaj projekt kompletnog uređenja groblja zaokružiti na očekivani troškovnik od ukupno tri milijuna kuna bez PDV-a.

GRADILIŠTA Više od 3000 priključaka na vodu i odvodnju

Napravljeni su betonski cvijetnjaci uz zapadni zid groblja na kojemu će biti hortikultura, a taj se dio ogradnog zida polako spaja s južnim zidom. Dodatno su iskopani i kanali za navodnjavanje i postavljanje vanjske rasvjete, izvijestili su iz virske lokalne uprave.