Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Posjetitelje spuštali vatrogasci

Drugi incident u četiri dana: u Fun Parku Mirnovec pokvario se vrtuljak

Fun Park Mirnovec
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
U Fun Parku Mirnovec jučer se pokvario vrtuljak, a prije nekoliko dana su posjetitelji ostali zarobljeni na vrhu velikog kotača jer je u okolici biograda nestalo struje zbog požara

U Fun Parku Mirnovec, otvorenom prije samo pet dana, dogodio se drugi incident te su posjetitelje morali spuštati s vrha jedne atrakcije. Naime, jučer poslijepodne, oko 18.40 sati, naglo se zaustavio vrtuljak Sky Flyer, a ljudi su ostali zarobljeni na vrhu. Zarobljene posjetitelje spustili su vatrogasci, a iz Fun Parka Mirnovec su poručili kako su odmah kontaktirali proizvođača koji bi trebao doći i u najkraćem roku utvrditi uzrok zastoja.

- Odmah smo kontaktirali proizvođača, koji će doći u najkraćem mogućem roku, pregledati sve i utvrditi uzrok zastoja, o čemu ćemo obavijestiti i javnost. Još jednom se ispričavamo svima i zahvaljujemo na razumijevanju - stoji na Facebook stranici adrenalinskog parka.

U Fun parku su sličan incident imali prije četiri dana kada je zbog požara nestalo struje u okolici Biograda pa su neki posjetitelji ostali na vrhu velikog kotača na visino od 32 metra 10-ak minuta dok ih nisu spustili.

- Svim posjetiteljima smo, po želji, vratili novac ili poštambiljali ulaznice kako bi mogli ponovo doći u park u bilo kojem terminu ove sezone - objavili su tada iz Fun Parka Mirnovec.