Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Članice SRD-a Česma Bjelovar

Erna, Helena i Barbara prvakinje u ribolovu

Članice SRD-a Česma Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar
Natjecanje u sportskom ribolovu udicom na plovak održavalo se od 30. lipnja do 1. srpnja pokraj Slatine

Tri članice SRD Česma Bjelovar postale su državne kadetske prvakinje u sportskom ribolovu udicom na plovak. Natjecanje se održavalo od 30. lipnja do 1. srpnja u Budakovcu pokraj Slatine, a prvo mjesto zauzele su Erna Čizmazija, Helena Žugović i Barbara Sever. Povodom postignutih vrhunskih rezultata, državne kadetske prvakinje, predsjednika i trenera SRD Česma Marijana Žugovića i Franju Krejčija primio je gradonačelnik Dario Hrebak sa suradnicima.

Osim čestitki, našim prvakinjama pripala je nagrada u iznosu od 1000 kuna, koju Grad Bjelovar od ove godine dodjeljuje svim državnim prvacima. Gradonačelnik je naglasio da će Grad Bjelovar uvijek podržavati sport s naglaskom i na manje sportove koji nisu dovoljno istaknuti, a sportaši ulažu velik trud i postižu odlične rezultate. Predsjednik SRD Česma Bjelovar Marijan Žugović kazao je da bavljenje ribolovom nije nimalo jednostavno.

– Roditelji ovih curica to najbolje znaju. Čak 20 tisuća kuna ulaganja, prijevoz na trening i puno slobodnog vremena potrebno je za ove rezultate. Curama također svaka čast, tijekom natjecanja tri dana na kiši pecaju od jutra do mraka, a i za vrijeme treninga se također namuče – kazao je Žugović. Djevojke su potvrdile kako biti ribolovac nije lako, posebno kada imaju puno drugih obaveza, ali u tome uživaju i planiraju nastaviti istim tempom.     

gradilište Projekt HZZ-a Velik interes Bjelovaraca za prekvalifikaciju