Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
dobra vijest

Ferragosto će se ipak održati, dolaze Gobac, Pipsi, Let 3...

Foto: Grad Orahovica
Poznati orahovački festival okuplja sve generacije željne odlične glazbe

Poznati orahovački festival Ferragosto Jam, koji okuplja sve generacije željne odlične glazbe s domaće i regionalne scene, i ove će godine na zadovoljstvo brojnih poklonika biti održan u originalnom terminu, od 5. do 9. kolovoza.

Dva desetljeća bez Ružice Momci koji su voljeli tamburu ni sami ne znaju zašto su se razišli

Iz organizacijskog odbora ovih su dana službeno izvijestili da su u pregovorima sa Stožerom civilne zaštite i Gradom usuglasili sve detalje. S obzirom na još uvijek aktualne mjere opreza i propisana pravila, funkcionirat će u drugačijem obliku – u pogonu će biti samo jedna, veća glavna pozornica na novoj lokaciji pored jezera, a broj ulaznica bit će ograničen.

– Dragi ljudi Ferragosta! Presretni smo što vam konačno možemo obznaniti da smo dobili zeleno svjetlo za održavanje 13. Ferragosto Jama. Najavljena gostovanja tri prijateljska festivala (Jeboton, Drito i ZEZ) odgođena su za iduću godinu, no pojedini izvođači iz tih koncepata nastupit će ovog ljeta na glavnoj pozornici – poručili su organizatori na službenoj Facebook stranici.

Gradonačelnica Petin obratila se sugrađanima u povodu Dana grada Ne smijemo odustati od nakane da naš grad učinimo ljepšim i razvijenijim

Već najavljena imena koja su bila predviđena za glavni stage ostaju na lineupu, a pridružuju im se i neka nova. Dolazak su potvrdili Psihomodo Pop, Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Krankšvester, Repetitor, LovelyQuinces, Jonathan, She Loves Pablo, Overflow, Atheist Rap i drugi. Program će se odvijati svakim danom od 18 sati kada kreću nastupi bendova, nakon čega slijede DJ-evi.