Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Nagrade najboljima

Gospodarstvenici dobili priznanje HGK Zlatna plaketa

1/5
Foto: Zadarska županija
Dobitnik priznanja u kategoriji malo trgovačko društvo je Angelina charter d. o. o., u kategoriji srednje trgovačko društvo HSTEC d. d. te u kategoriji veliko trgovačko društvo LTH Metalni lijev d. o. o.

Na drugoj proširenoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Zadar uručene su Zlatne plakete najuspješnijim trgovačkim društvima na području Zadarske županije za poslovanje u 2018. Dobitnik priznanja u kategoriji malo trgovačko društvo je Angelina charter d. o. o., u kategoriji srednje trgovačko društvo HSTEC d. d. te u kategoriji veliko trgovačko društvo LTH Metalni lijev d. o. o.

Sofija Bugarski predsjednik ugostio izaslanstvo Zadarske županije

Osim predsjednika HGK – Županijske komore Zadar Darija Jurina te zamjenice gradonačelnika Grada Zadra Jagode Surać, dobitnicima je čestitao zamjenik župana Šime Mršić istaknuvši da je Zlatna plaketa priznanje kojim se one gospodarske subjekte koji su svojim poslovanjem dokazali da su spremni odolijevati problemima, a nije ih malo, nagrađuju za uspjeh, upornost i ustrajnost. Zaključio je i da se ne smije zaboraviti ono što je i najvažnije – kvalitetan i educiran kadar, jer bez ulaganja u kvalitetu kadra, gospodarskog napretka neće i ne može biti.