Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Garešnica

Grad osigurao obroke za najugroženije stanovnike

Foto: Grad Garešnica
Obroke dostavlja Crveni križ, Grad Garešnica sufinancira ih s 25 kuna, a priprema se 30 obroka dnevno

Grad Garešnica u suradnji s Crvenim križem Garešnica uspostavio je opskrbu hranom za svoje najugroženije stanovnike. Obroke dostavlja Crveni križ, Grad Garešnica sufinancira ih s 25 kuna, a priprema se 30 obroka dnevno.

Garešnica Zgrada starog kina do kraja će godine postati prava ljepotica

Grad Garešnica osigurao je i dodatnih 150 paketa s hranom za najugroženije, a podijelit će ih Crveni križ, kojem se na telefon 531-156 mogu javiti svi građani koji su u potrebi, i to ne samo vezano za dostavu hrane nego i oni kojima je potrebna dostava lijekova, namirnica, stočne hrane i drugog.

Kako doznajemo od ravnateljice Crvenog križa Garešnica Melite Lozina, potrebitima su proteklih dana podijeljene gljive koje su bile donacija tvrtke Gljive Evaj iz Ilovskog Klokočevca, a ove teške dane volonterke Crvenog križa uljepšale su im i cvijećem koje je donirala Cvjećarnica Elite, vlasnice Darije Fišter.

Garešnica Završetak vrtića, gradnja parkirališta, obnova zgrada...

Idući tjedan planiraju dijeliti med, krumpir i jaja, a kako bi hrana završila kod onih kojima je to uistinu potrebno, u akciju su uključili i predsjednike mjesnih odbora. Treba reći i da su se Crvenom križu već stavili na raspolaganje kao volonteri članovi udruge Mladi hrast iz Hrastovca i policijski ratni veterani okupljeni u UHBDRP Garešnica, a njih će se uključiti kada to bude potrebno.