Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Križevci

Grad podijelio zaštitne vizire djelatnicima domova za starije i nemoćne

Foto: Grad Križevci
Viziri su izrađeni u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci na stroju čiju je nabavu sufinancirao Grad, a sastavljeni su u Gradskoj upravi

U doba pandemije koronavirusom mijenja se svijet i životi svih nas, tako i mjere opreza koje moramo primjenjivati, a posebice neki koji su, više od ostalih, u dodiru s najranjivijim skupinama, priopćili su iz Grada Križevaca.

Radovi na području Grada Križevaca-spomenik hrvatskim braniteljima, uređenje dječjeg vrtića, atletska staza, semaforizacija raskrižja, mrtvačnica Spomenik hrvatskim braniteljima, uređenje dječjeg vrtića, atletska staza, semaforizacija raskrižja, mrtvačnica... Brojni radovi na području Križevaca

Kako bi pomogli onima koji brinu za naše najstarije i često bolesne sugrađane, pročelnici Ivan Biškup i Sandro Novosel, podijeli su domovima za starije osobe koji djeluju na području Križevaca (Senior Care, Dom Novak 1, Dom kod sestara bazilijanki, Dom Ines Kos, Dom sestre Jadranke) vizire koji će im, uz ostalu zaštitnu opremu, pomoći u svakodnevnoj borbi protiv virusa.
Viziri su izrađeni u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci na stroju čiju je nabavu sufinancirao Grad, a sastavljeni su u Gradskoj upravi.