Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Vrijednost oko 9,7 milijuna kuna

Gradi se novi vrtić pored OŠ Vladimira Deščaka

Foto: Grad Sveta Nedelja
Gradonačelnik Dario Zurovec u obilasku radova na vrtiću

Dok su vijesti iz većine jedinica lokalne samouprave, pa tako i Svete Nedelje, velikom većinom usmjerene na mjere suzbijanja koronavirusa, potrebno je istaknuti i novosti koje će građane obradovati.

Novi rotor Nema više svakodnevnih gužvi, na snazi nova regulacija prometa

Grad Sveta Nedelja na čelu s gradonačelnikom Darijem Zurovcem radi tako i dalje na provođenju planiranih aktivnosti po pitanju gradnje, pa su stoga zasigurno dobre novosti da su sredinom mjeseca započeli radovi na gradnji novog objekta vrtića pored Osnovne škole Vladimira Deščaka u Školskoj ulici.

Čini se to, poručuju iz Grada, kako bi se najmlađima osigurao adekvatan smještaj u što bržem roku.

Radovi obuhvaćaju dogradnju vrtića s proširenjem postojećeg kapaciteta za nove četiri vrtićke skupine, izvedbu radova na uređenju novog ulaza i uređenja parkirališta iza vrtića. Radove izvodi tvrtka TEH-GRADNJA d.o.o iz Zagreba, a ukupna vrijednost radova iznosi nešto manje od 9,7 milijuna kuna bez PDV-a.

Ured LAG-a Sava započeo s radom Pomoć poljoprivrednicima iz Sv. Nedelje, Samobora i Stupnika

– Zahvalio bih na odličnoj suradnji upravnom vijeću vrtića, na čelu s predsjednikom Vladimirom Tuwegom te gradskim službama na velikom naporu da objekt krene u izgradnju – kazao je gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Uz još jedan novi objekt vrtića u Jagnjić Dolu čije je uređenje već započelo, kapaciteti gradskih vrtića bit će pojačani za primitak više od 120 djece.